Länsiväylä -lehti julkaisi kulttuuripalstallaan meidän lopputyönäyttelymme lehdistötiedotteen tähän tapaan:

Espoon kaupungin työväenopisto järjestää jo viidettä vuotta aikuisopiskelijoille suunnattua kuvataiteen perusopetusta. Tarkoituksena on tutustuttaa opiskelijat laajasti taiteen kenttään kolme vuotta kestävissä opinnoissa.

Kädentaitoja harjoitellaan muun muassa piirustuksessa, maalauksessa, kuvanveistossa, keramiikassa ja grafiikassa. Tutuksi tulevat myös ympäristö- ja tekstiilitaide, jopa valokuvaus ja sarjakuvien piirto. Ajatuksena on, että jokainen voi erikoistua hänelle läheisimpään alueeseen.

Teoreettisia opintoja on taidehistoriassa sekä väri- ja perspektiiviopeissa. Opiskelijat harjoittelevat myös oman taidenäyttelyn järjestämistä.

Lokakuussa opintonsa päätökseen saaneet yhdeksän aikuisopiskelijaa ovat koonneet lopputyönsä Kauniaisten kaupungintalolle.

Poikkitaiteellisissa töissä näkyy monipuolisuus. Kuvataiteen lisäksi moni on hyödyntänyt töissään runoja. Mukana on kierrätysmateriaaleja sekä kansainvälisyyttä.

Unta vai totta -lopputyönäyttely 18.–27.10. Kauniaisten kaupungintalolla (Kauniaistentie 10). Avoinna ma–pe klo 8–15.45, ti, ke, to klo 17–19.30

Lena, näytteilleasettaja - vielä tämän viikon aikana ehtii tutustua töihimme