opiskelublogi valmiina esiteltäväksi

Espoon työväenopistossa alkoi virkeä syksy.  Lopputyöseminaarimme on käynnistynyt Olarissa.  Meitä taiteen perusopetuskurssilaisia on loppusuoralla enää yhdeksän.  Jokainen esittelee vuorollaan aikaansaannoksensa.  Minun vuoroni oli tiistaina.  Ahkerana bloginpitäjänä tehtävä oli helppo.  Printtasin opiskelu- ja lopputyöblogit sekä esittelin Pizzicato-kirjani, joka valmistui jo keväällä.  Sain reippaat taputukset, sillä kaikki hämmästelivät kanssani sitä, miten moneen olimmekaan ehtineet kolmen viime vuoden aikana.  Vastaava opettajamme Minnakin innostui ja pyysi, että tulen motivoimaan ensi viikolla alkavaa uuttaa taiteenperusopetuskurssia Tapiolaan.  Minullehan se sopii.

Ilokseni Kuunkehrän taideluokka on käytössämme tiistai-iltapäivät.  Varsinainen ilon aiheeni on grafiikkaprässi.  Jatkan metalligrafiikan opiskelua torstai-iltaisin Metta Savolaisen kurssilla WeeGeen talossa grafiikkapaja Iikassa.  Keskityn siellä laattojen tekoon ja hoidan vedostustuksen nyt syksyn ajan Olarissa.  Miten ylellistä.  

Sain iltapäivän aikana valmiiksi kolme onnistunutta vedosta pitsiballerinoista.  Kyseessä oli tilaustyö, josta olen aika otettu.  Ballerinatytöt pääsevät todennäköisesti 60-vuotiaan herrahenkilön syntymäpäiväpakettiin.
Lena, virkeä syyspuurtaja