Ajelimme anivarhain lauantaina 23.7. mökiltä Korkeakoskelle kyydissämme neljäkymmentä taulua.  Päivä oli hikinen, mutta onneksi vanhassa kivirakennuksessa oli viileämpää kuin ulkosalla.  Viikko on ollut tapahtumia täynnä, sillä kaksi edellistä päivää jännitimme ensimmäisen lapsenlapsemme syntymää.  Lauran ja Miikan pieni poikavauva päätti syntyä Leenan päivänä.


Maailmaan putkahti pikkuinen poikalapsi 22.7. kello 13:40. Hän oli kolmisen viikkoa etuajassa, mutta täysin valmis tapaus: 2735g, 49cm. Leijonatyttöä veikkailtiin, mutta rapupoika tuli. Perhe on väsynyt, mutta tyytyväinen :)
terkkuja Miika, Laura & Putkula
 


tuoreet isoäidit Leila-mummo ja Leena-mummi

Saimme ripustusavuksi Jussin Esko veljen ja tämän vaimon Arjan sekä serkkuni Eeron.  Terttu ja Immo koristelivat gallerian tuoreilla luonnonkukilla.  Olin yllättynyt, että olimme valmiit jo tuntia ennen avajaisten alkua.  Näin ei ole koskaan ennen käynyt.  Eeron Taina hemmotteli meitä työn lomassa lämpimällä piirakalla.  Paikalla pyörähti myös paikallislehden toimittaja, joka lupasi lähettää minulle aikanaan kirjoitelmansa.


paikalliset apujoukot Eero ja Taina

Iltapäivällä paikalle saapui kyläläisiä ja omia tuttujamme lähes tungokseksi asti.  Esittelin gallerian puolella töitäni ja ohjasin sitten vieraat kahvioon herkkupöytien äärelle.  Sain niin paljon kukkia, että galleria rupesi muistuttamaan tuoksuvaa kasvihuonetta. 


vieraat viihtyivät erityisen hyvin kahvion puolella

Myin avajaisissa neljä taulua ja sain runsaasti kiitosta hienoista töistä. Hulinan jälkeen kävimme tervehtimässä Korkeakoskella asuvaa 94 vuotiasta tätiäni, jonka pirteää olemusta jaksan ihailla.  Hän oli aamutuimaan häätänyt kepillään avoimesta ovesta sisään luikertaneen kyykäärmeen!  

Ajaessamme kotiin tropiikin yössä olin täysin uupunut ja onnellinen, että yksi kesän projekteista on nyt voiton puolella.
Lena, kesänäyttelijä